sobota 4. júna 2016
Kukuričná knedľa
Suroviny: 200g kukuričnej krupice
1 liter vody
muškátový oriešok mletý
soľ
petržlenová vňať
lyžica olivového oleja
Do osolenej vriacej vody vsypeme kukuričnú krupicu a za stáleho miešania varíme cca 5 minút. Pridáme olivový olej a muškátový oriešok. Chvíľku ešte povaríme a vmiešame petržlenovú vňať.
Kašu vylejeme do vymastenej silikónovej formy a necháme prikryté vychladnúť.
Nakrájanú knedľu podávame s dusenou červenou kapustou a opraženou cibuľkou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.