pondelok 23. mája 2016
Rýchle hubové rizoto
Suroviny: pol hrnčeka guľatej ryže
hrnček vody
lyžica olivového oleja
100g húb ( použil som šampiňóny )
cibuľa
soľ, čierne korenie, kurkuma
petržlenová vňať
V menšej rajnici na oleji osmažíme cibuľu, vložíme nakrájané huby, osolíme a okoreníme a chvíľku podusíme. Vsypeme pol hrnčeka ryže, premiešame a podlejeme hrnčekom vody. Po zovretí varíme prikryté na miernom plameni 17 minút.
Podávame s veľkým zeleninovým šalátom a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.