utorok 21. júna 2016
Zapekaný karfiol
Suroviny: pol hlávky karfiolu
5 šampiňónov
250 g kukuričnej krupice
1100 ml vody
lyžička soli
lyžička mletého cesnaku
2 lyžice olivového oleja
muškátový oriešok mletý
kurkuma
mleté čierne korenie
Do menšieho plechu vsypeme kukuričnú krupicu, ktorú zalejeme prevretou vodou s prídavkom korenín a oleja. Na povrch poukladáme kúsky predvareného karfiolu a plátky šampiňónov. Celé osolíme a okoreníme. Zapekáme v rúre na 180 st. asi 40 minút kým okraje nezozlatnú a nezačnú sa oddeľovať od plechu.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.