utorok 7. júna 2016

Čína


Suroviny: 150g ryžových  širokých rezancov
                 voda
                 soľ
                 lyžica olivového oleja
                 lyžička pesta z medvedieho cesnaku
                 pol lyžičky rímskej rasce
                 170g čínskej zmesi ( mrazená zelenina )
                 čierne korenie
                 kurkuma
                 mleté čili
                 lyžica hrozienok
                 lyžica arašídov
                 petržlenová vňať
                 
Ryžové cestoviny uvaríme v posolenej vode podľa návodu na obale, zlejeme.
Na olivovom oleji popražíme rímsku rascu a pridáme pesto z medvedieho cesnaku a nasypeme zeleninovú zmes. Premiešame pridáme koreniny, arašidy a hrozienka. Dusíme prikryté na miernom plameni 15 minút. Následne zeleninu premiešame s rezancami a podávame posypané petržlenovou vňaťou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.