utorok 7. júna 2016
Čína
Suroviny: 150g ryžových širokých rezancov
voda
soľ
lyžica olivového oleja
lyžička pesta z medvedieho cesnaku
pol lyžičky rímskej rasce
170g čínskej zmesi ( mrazená zelenina )
čierne korenie
kurkuma
mleté čili
lyžica hrozienok
lyžica arašídov
petržlenová vňať
Ryžové cestoviny uvaríme v posolenej vode podľa návodu na obale, zlejeme.
Na olivovom oleji popražíme rímsku rascu a pridáme pesto z medvedieho cesnaku a nasypeme zeleninovú zmes. Premiešame pridáme koreniny, arašidy a hrozienka. Dusíme prikryté na miernom plameni 15 minút. Následne zeleninu premiešame s rezancami a podávame posypané petržlenovou vňaťou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.