Suroviny: 200g hladkej pohánkovej múky
130g cukru z kokosových kvetov
110g kokosového oleja
2 lyžice sirupu z agáve
1 a 1/2 lyžice pomletého ľanového semienka
4 lyžice vody
40g pomletých vlašských orechov
1/2 lyžičky jedlej sódy
1 lyžička škorice
2 lyžice perníkového korenia
Suché suroviny zmiešame v miske pridáme roztopený kokosový olej, sirup z agáve a vodu. Vypracujeme cesto a necháme pol hodiny oddýchnuť. Z cesta vyvaľkáme plát cca pol centimetra hrubý. Vykrajujeme tvary a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 170 st. cca 10 minút. Po riadnom vychladnutí premiestnime do krabice. Suché suroviny zmiešame v miske pridáme roztopený kokosový olej, sirup z agáve a vodu. Vypracujeme cesto a necháme pol hodiny oddýchnuť. Z cesta vyvaľkáme plát cca pol centimetra hrubý. Vykrajujeme tvary a ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 170 st. cca 10 minút. Po riadnom vychladnutí premiestnime do krabice.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.